SERVICES

Draineren - nivelleren - grondverzet - constructie - landscaping projects

DRAINEREN - GRONDVERBETERING

Naast het nivelleren, draineert Dranicon ook voor een optimale afwatering waardoor u een meer vruchtbare grond krijgt. Verbetering van de structuur van uw grond =  hogere opbrengsten


Draineren is niet alleen belangrijk voor uw landbouwgrond, maar ook voor uw graslanden, pistes, bouwlanden... 

Dranicon maakt het onderscheid door zijn jarenlange praktijkervaring en gedreven passie voor het vak.

NIVELLEREN - GRONDVERZET

Heeft u niet het geschikte materiaal of voldoende personeel op het moment dat u een opdracht moet uitvoeren? Geen probleem, Dranicon voert alle nivelleringswerken voor u uit!

Bij ons kunt u ook een leveller of kilver huren met professionele machinist om al uw werken perfect uit te voeren en uw klanten tevreden te stellen!


Wij beschikken over een professioneel nieuw machinepark waarmee we van serres tot grote landbouwpercelen voor u kunnen egaliseren.

Nivelleren van industrie- en bouwterreinen, hangaars, ... ook hier is Dranicon uw perfecte partner!


LANDSCHAPSVERZORGING

Bij Dranicon kunt ook terecht voor uw grote totaal-projecten.

Wij voeren steeds alles uit met eigen machines & materiaal en hebben reeds jarenlange praktijkervaring waardoor wij kwaliteitswerk afleveren.


Aanleg van uw paardensportbodem kan Dranicon ook voor u uitvoeren in samenwerking met Poels. Voor de daarbijhorende omgevingswerken, zoals het nivelleren en draineren van de weilanden, aanleg ha-ha, uitwerken galoppiste ...bent u bij Dranicon ook aan het goede adres.


Wij voeren ook het onderhoud uit van al uw bestaande rijpistes. Vernieuwen toplaag, toevoeging fibers of geopat,  heropbouw bodem, ... 

Dranicon zorgt er voor dat uw piste in topconditie blijft het gehele jaar door en hierdoor verlaagt u het risico op blessures bij uw trouwe viervoeter.